Verhalen

Inspiratie

23-03-2024

Het idee voor Reconnecterra kent vele inspiratiebronnen, zoals een bergbeek het resultaat is van de kleine stroompjes die van een helling vloeien en samen komen in de plooi van een bergflank alvorens zich in de richting van de vallei te bewegen.

Om een krachtigere verbinding te maken met de natuur rondom ons en via diezelfde natuur ook een krachtigere verbinding met onszelf, wil ik eenieder uitnodigen om over de zes paden van natuurverbondenheid te lopen.

Ergens hoog in de bergen. Aan een kampvuur en een hemel verlicht met miljoenen sterren. Zo is het begonnen. Zonder gsm, alleen met een kaart, een kompas, een rugzak, een voorraad eten en vooral in goed gezelschap. Water van de bron drinken, koken met enkele takjes hout, slapen met het geluid van de krekels en de vogels. Opstaan en met...

Dwalend over de zes paden van natuurverbondenheid kom je elkaar tegen en krijg je nieuwe kansen om ook te werken aan de onderlinge verbondenheid. Deze onderlinge verbondenheid is nodig omdat eenieder van ons nood heeft aan een veilige en stimulerende groep die je draagt en steunt om het beste in jezelf naar boven te halen.

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui